Emblémázások

 

Szitázás:

 

-Szitanyomás

 

A legkedveltebb emblémázási forma, mivel a legtartósabb és szinte minden textilre jól alkalmazható.

Általában vizes bázisú festékekkel nyomunk direkt a pólóra, mivel ez a leginkább bőr- és környezetbarát.

Rendelés esetén

Először tisztázni kell milyen mintát milyen színű pólóra milyen méretben milyen Pantone színnel hová elhelyezve nyomjunk

Ezután küldünk árajánlatot. Amennyiben megfelel az ár küldünk látványtervet.

Új rendelés esetén 30 % előleget kérünk a teljes összegből.

Szita és film készítés: 4500.-Ft/szín+ÁFA  ( nem tulajdonjog, csak használat 2 hónapra )

UTÁNRENDELÉS:

Az elkészült szitákat 2 hónapig őrizzük. A 2 hónapon belül leadott utánrendeléseknek nincs előkészítési költsége, az ezen túliak esetében újrabeállítást számlázzuk. 
A szitafilmeket korlátlan ideig őrizzük.

 

-Transzfer nyomás

 

A szitanyomással ellentétben a nyomat nem direkt a pólóra készül, hanem egy transzfer papírra és onnan vasaljuk át a textilre.

 Két esetben kimondottan ezt az eljárást ajánljuk:

-          ha a minta nagyon kicsi, vékony vonalakat, vagy feliratokat tartalmaz ( mivel a papíron nem folyik meg a festék, így szép tű éles vonalakat tudunk szitázni, ellentétben a direkt nyomással, ahol az ilyen vékony vonalak a textilre nyomva megfolynak, elmosódnak, olvashatatlanná vagy színhiányossá válnak.)

-          Raszteres minták esetében (színátmenetek, elhalványodások, fotó realisztikus képek, color grafikák, fotók).
Itt lehetőségünk van annyira apró rácssűrűséget használni a raszteres részeknél, hogy alig észrevehetőek a raszter pöttyök, amik a kép árnyalt, tónusos részeit adják.

Transzfermatricánál érdemes lehet egyszerre nagyobb rendelést is leadni mint amennyire aktuálisan szüksége van

Ezeket az emblémákat tároljuk, és a későbbiekben szitakészítés és egyéb plusz költség nélkül fel tudjuk vasalni, akár egy darab termékre is.

 

 

-Fólia nyomás

 

Ez a technika alkalmas egyedi feliratok elkészítésére előkészítési költség nélkül.

Általában mezek, pólók feliratozásánál használjuk, egyedi számok, és nevek emblémázásánál.

Egy színes fóliából vágjuk ki a mintát és ezt magas hőfokon, és nagy nyomással préseljük rá az anyagra.

Nem alkalmas több színű grafikák elkészítéséhez ahol pontosan illeszteni kell a színeket.

 Jól kombinálható hímzéssel vagy szitanyomással is. Hiszen ha egy adott emblémát szitázunk nagyobb mennyiségű pólóra, ruhára, akkor az adott minta fölé kerülhetnek az egyedi nevek, osztályok, csapatok, csoporttagok esetében így mindenkinek saját, névvel ellátott meze lehet.

 

 

Hímzés

 

Elegáns , elsősorban galléros pólókra, ingekre és pulóverekre ajánljuk, de természetesen a vastagabb, jó minőségű kereknyakú pólók is hímezhetőek.

A felvarrókat vastagabb mellényekre, kabátokra érdemes alkalmazni.

Az applikációt abban esetben használjuk, ha a minta nagy részét hímzés helyett ki tudjuk váltani egy másik anyaggal, így jelentős költséget takaríthatunk meg, illetve egy nagyobb mintát különlegessé teszi a többféle anyag használata is.

RENDELÉS , ÁRAK

A hímzés árait az öltésszám alapján számítjuk, így a pontos ár meghatározásához szükségünk van egy jó minőségű jpg kép file-ra és a minta méretére

A hímzés megrendelése után mindig készítünk egy mintadarabot és ennek elfogadása után tudjuk vállalni a többi termék emblémázását.

A hímzés költségei mindig egy programköltségből és a darabonkénti hímzés árból tevődnek össze. 

A programköltséget egyszer kell csak megfizetni, későbbi utánrendelések során ezt a költség nem kerül már felszámításra, csak a darabonkénti hímzés ár.

 

 

Egyedi pólók

 

Vállaljuk pólók egyedi emblémázását is, kis darabszámban (akár 1 db-ot is)! Ehhez nem kell mást tenni, mint átküldi nekünk a kiválasztott, jó minőségű képet ( jpg ) és pár nap vagy akár óra alatt elkészítjük Önnek! ( Születésnap, lány és legénybúcsúra, rendezvényekre )